Skip to main content

Reviews

De ervaring van andere ouders

Jefta, 15 maanden

Twee weken persoonlijk traject

Lieve Daisy, We geven je natuurlijk een dikke vette 10 want wat zijn we blij! Jij bent onze reddende engel. Van slapeloze nachten, vrijwel geen slaapjes overdag, een jongentje dat duidelijk oververmoeid, overprikkeld en overstuur was naar een slapend jongetje die vrolijk is, ontspannen oogt en veel beter eet. Na dag 1 boekten we al resultaat en dat werd alleen maar beter! En dat wij nu slapen en ons veel beter voelen is natuurlijk net zo fijn! Je hebt ons op een ontzettend fijne, betrokken en professionele manier geholpen. Het feit dat je zelf ervaringsdeskundige bent maakte dat we ons begrepen voelden. Het eerste gesprek was gelijk al zo verhelderend. De uitleg en handvatten die je geeft zijn erg duidelijk en concreet. Je stond zelfs tijdens de feestdagen voor ons klaar. Duizendmaal dank! Ik zou je aan iedere slapeloze ouder aanbevelen.

Groetjes Marije

Davy, 2,5 jaar

Twee weken persoonlijk traject

Het valt wel mee, het hoort er toch bij?! Dat is wat je denkt als ouder als je kind slecht slaapt. Nooit hadden we kunnen denken dat een slaapcoach de boel zo zou veranderen. Daisy is heel betrokken, elke dag kregen we feedback op ons handelen en gaf ze ons nieuwe tips. Alles afgestemd op onze persoonlijke situatie. Na 2 weken hadden wij een uitgerust(er) en vrolijk kind.

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles. We voelen ons echt super geholpen door je en zijn blij met hoe alles veranderd is. Wij gaan je zeker aanraden aan mensen!

Groeten Ronald en Eline

Stijn, 7 maanden

Twee weken persoonlijk traject

Daisy heeft voor ons een slaapplan gemaakt voor onze 7 maanden oude zoon Stijn. Voordat we begonnen sliepen we om de beurt maximaal 3 aaneengesloten uren per nacht en waren we elke keer als Stijn naar bed moest lang (45 min +) bezig om hem in slaap te krijgen. Daarnaast sliep Stijn overdag slecht in bed en moesten we vaak aan de wandel zodat hij in elk geval even zou slapen als het echt niet lukte. Dankzij de goede tips van Daisy en het exact opvolgen van haar adviezen sliep Stijn bijna direct de hele nacht door! Overdag valt hij nu zelf in slaap in zijn bed en ‘s nachts slaapt hij helemaal door, of valt zelf weer in slaap. Dit is meer dan we van tevoren ook maar hadden kunnen hopen.

We houden ons nu strak aan het schema dat we aan het einde van de coaching periode hebben meegekregen en zowel de grote zus van Stijn als wij zijn een stuk meer uitgerust! Zowel de telefoontjes als de online begeleiding waren prettig, de uitleg was goed en duidelijk en het resultaat geweldig. Fijn ook dat we na het eindgesprek nog extra tips voor de toekomst kregen.

Jurriaan & Saskia

Meisje, 18 weken

Telefonisch consult

Wij zijn erg enthousiast over Daisy! Onze dochter was ongeveer 18 weken toen het slapen niet meer wilde lukken. Middenin de 4 maanden slaapregressie dus. Ze werd meerdere keren per avond en nacht wakker, wat uiteindelijk resulteerde in tussenin slapen. Heel gezellig, maar rustig slapen voor ons zat er niet meer in. Via via kwamen we bij Daisy terecht. We hebben een heel erg prettig telefonisch consult gehad, waarbij Daisy precies wist aan welke knoppen we konden draaien. Daarna heeft zij ons nog een week lang digitaal begeleid via een slaaplogboek. Binnen twee dagen sliep onze dochter helemaal door! Later heb ik nogmaals een consult met Daisy gehad voor wat praktische vragen. Ook dit heeft geweldig geholpen.

Kortom: een absolute aanrader!

Groeten, Madelon

Roos, 1 jaar

Twee weken persoonlijk traject

Roos (1jaar) sliep al maanden heel erg slecht, werd zo’n 10-16 keer per nacht wakker en was dan ook niet makkelijk weer in slaap te krijgen. Na écht alles geprobeerd te hebben, hebben we als laatste redmiddel contact opgenomen met Daisy. Direct was er prettig contact en na een uitgebreide intake zijn we aan een 2 weken slaaptraject begonnen. Het traject was echt op Roos en ons gemaakt, wat heel fijn was. Niet standaard volgens een boekje maar echt passend advies! Een paar keer per dag feedback, tips en motiverende woorden waren ook super fijn, de tips konden we dan meteen gebruiken!
Geen vraag is Daisy te veel en overal wordt de tijd voor genomen (zelfs nog na de 2 weken!) Al hadden wij weinig hoop dat dit traject echt iets zou veranderen, bleek gelukkig het tegendeel waar! Roos slaapt eindelijk als een Roosje en zit ook zo veel beter in haar vel! Het 2 weken slaaptraject is toch best een investering, maar Roos’ en toch ook onze slaap is echt onbetaalbaar! Daisy, enorm bedankt voor al jouw tips, snelle reacties, humor, informatie en professionaliteit!

Mairon en Julia

Jackson, 3 jaar

Twee weken persoonlijk traject

Na in 3 jaar niet meer dan 5 nachten te hebben doorgeslapen en inmiddels in verwachting van een tweeling, hebben we Daisy midden in de nacht bericht: help ons want dit gaan we niet overleven! Daisy bood ons duidelijkheid wat ons weer vertrouwen gaf en samen wisten we wat we moesten doen. Hij viel snel beter in slaap en kwam er snachts minder vaak uit (3 x ipv 8!). Toch bleef hij moeite houden met de vrijheid die zijn peuterbed hem gaf. Na de twee weken coaching kwam hij nog steeds 2 tot 4 keer per nacht eruit (wat nog steeds een grote vooruitgang is!). In overleg met Daisy hebben we na de twee weken coaching, nog wat laatste details aangepast. Dit bleek de laatste stap te zijn!! Want sindsdien slaapt hij de nachten door. Wat is het leven toch mooi als iedereen slaapt

Gr. Sylvia

Ches, bijna 2 jaar

Telefonisch consult

Ik ken Daisy al een jaar of 15, en via Instagram heb ik vernomen dat ze nu slaapcoach is. Ons dochtertje van bijna 2 sliep altijd heel goed en opeens veranderde dat. Ik dacht direct aan Daisy en heb haar een bericht gestuurd. Super goede ervaring, meteen een reactie een aanpak mogen ontvangen! Ik vind het fijn dat ze vergelijkingen maakt met haar eigen kindje en niet als een ‘juf’ overkomt. Het kan nog wel eens gevoelig liggen als een ander zich met de opvoeding bemoeit 😉 We stonden dan ook wel helemaal open voor haar tips en tricks. Na een paar dagen met wat kleine aanpassingen op het huidige slaapschema merkten we al verbetering en we zijn super tevreden. Dikke aanrader! Thanks lieve Daisy

Rosanne

Meisje, bijna 3 jaar

Telefonisch consult

Wij hebben daisy ingeschakeld omdat onze dochter (van bijna 3) nog steeds slecht sliep, met name sinds vorig jaar de speen eruit is gegaan. Slecht zelf inslaap vallen in de avond, vaak wakker in de nacht en vroeg ontwaken in de ochtend! We hebben een aantal handige tips gekregen. En vooral de bevestiging dat het wel eens oververmoeidheid kon zijn, was voor ons verhelderend. Een stuk eerder naar bed brengen (waarbij ze echt nog wel een paar keer uit bed komt, maar uiteindelijk wel eerder slaapt dan voorheen) heeft echt geholpen. |En duidelijk communiceren wat de regels/afspraken omtrent slaap zijn. Hierdoor heeft het misschien 2 dagen geduurd dat ze ’s nachts nog riep, daarna niet meer. Vanmorgen (dag 5) werd ze zelfs om 06:30 wakker en heeft ze al 4 nachten op rij doorgeslapen! De oplossing zat hem dus in een kleine aanpassing. Erg blij mee!

Gr. Manon

Kiki, 3 jaar

Telefonisch consult

Mijn peuter (3 jaar) maakte er van de ene op de andere dag een gewoonte van om een aantal keer ‘s nachts uit bed te komen, gevolgd door tranen en krijsen als ze weer terug naar haar eigen bed moest. Na een aantal weken van alles proberen was het hele gezin kapot en was ons arme meisje overdag ook zichzelf niet meer. Dit kon zo niet langer en dus namen we contact op met Daisy. Ze nam tijdens het telefonische consult uitgebreid de tijd voor ons verhaal en onze vragen. Ze had zich goed voorbereid en toen ik ophing, voelde ik me weer optimistisch over de situatie en had ik een aantal concrete tips en plan van aanpak voor diezelfde nacht. Een heerlijk gevoel, omdat ik al een tijdje niet meer wist wat te doen. Zo kon ik die avon din iedere geval al beter slapen. nu de peuter nog. Die heeft zich even kranig verweerd tegen de adviezen, maar vanaf dag 2 kwam er een doorbraak en gaf ze het steeds sneller op. Sindsdien werd het slapen alleen maar beter en laatst sliep ze zelf in de ochtend door haar slaapschaap heen! Ik ben Daisy ontzettend dankbaar. De rest is weer terug en iedereen thuis is weer happy de peppie.

Groetjes, Marloes

Fien, 10 maanden

Twee weken persoonlijk traject

Wij zijn super tevreden met de hulp die Daisy ons geboden heeft. Onze dochter van 10 maanden had moeite met zelfstandig in slaap vallen en deed overdag alleen maar korte dutjes. ‘s Nachts werd Fien vaak nog 1 á 2 keer wakker voor een voeding. Het doel van dit traject was dan ook om Fien lekker te leren slapen, een goed slaapritme overdag, zelfstandig in slaap leren te vallen en uiteindelijk ook vaker de nacht door te slapen. Dit zodat er meer rust en slaap is voor Fien (en uiteindelijk ook voor onszelf)! Na het volgen van het uitgebreide slaapplan, die Daisy had opgesteld voor Fien, sliep zij al binnen 3 dagen tevreden in haar eigen bedje, overdag maakte zij langere slaapjes en het lukte haar zelfs om zelfstandig in slaap te vallen! Boven verwachting! Het is even pittig, maar we zagen al zó snel resultaat, dat we dat al gauw waren vergeten! Fien heeft geleerd wat lekker slapen is en slaapt inmiddels ook de nachten door. Wij kunnen Daisy iedereen van harte aanbevelen!!

Ronald & Debbie