Slaapgids 0-18 maanden
Newborn tot dreumes

PRAKTISCHE SLAAPTIPS ZODAT JOUW BABY
OOK ECHT SLAAPT ALS EEN BABY!

ONTDEK HET E-BOOK

Slapeloze nachten en vroege ochtenden?

Heb jij nog steeds slapeloze nachten? Kan je baby nog niet zelfstandig in slaap vallen? Heb je een vroege vogel?  Of geen enkele ritme gedurende de dag? En ben je er klaar mee? Ik help graag!

Waarom de Slaapgids 0-18 maanden?

  • Dais & Nights heeft al honderden gezinnen geholpen!
  • De methodes die we gebruiken zijn effectief én liefdevol.
  • Binnen twee weken (maar waarschijnlijk eerder) resultaat.
  • Gecertificeerd kinderslaapcoach aan de FSI (opleiding gebaseerd op wetenschappelijk studies)
ONTDEK HET E-BOOK

We vonden het erg zwaar met onze newborn en bleken verkeerde verwachtingen van zo’n jong baby’tje en slaap te hebben. Daisy leerde ons wat ‘normaal’ was op deze leeftijd, wat we mogen verwachten en ze gaf tips voor de eerste maanden. Heel fijn, want we hadden geen idee. Met name de wakkertijd tips maakte een groot verschil voor ons.

Meisje 7 weken

We zijn erg enthousiast over Daisy. Onze dochter was 18 weken toen het slapen niet wilde lukken. Ze werd meerdere keren per nacht wakker en sliep uiteindelijk tussen ons in. Daisy wist precies aan welke knoppen ze moest draaien. Binnen 2 dagen sliep onze dochter helemaal door.

Meisje 18 weken

Door Daisy’s duidelijke en praktische tips toe te passen merkten we meteen verschil. Onze dochter ging ’s avonds veel beter zelfstandig slapen. Heel blij met haar tips en zou alle ouders dit willen aanraden.

Meisje 5 maanden

We sliepen al 6 maanden nauwelijks. Ons kindje werd ’s nachts om het half uur wakker en het lukte ons niet dit te doorbreken. We voelden veel begrip bij Daisy, ze luisterde goed naar ons verhaal en maakte een duidelijk plan op maat. We zagen snel vooruitgang. Onze kleine man was al snel uitgeslapen en wij dus ook.

Jongen 6 maanden

Voordat we begonnen, sliepen we om de beurt maximaal 3 uur aaneengesloten per nacht. Onze zoon sliep overdag slecht in bed en we moesten vaak wandelen om hem te laten slapen. Dankzij Daisy’s tips consequent op te volgen sliep hij bijna direct de hele nacht door.

Jongentje 7 maanden

Ons kleine mannetje slaapt sinds dag één van de coaching door! Kan zichzelf in slaap brengen en wil nu ook overdag lekker slapen.

Jongetje 8,5 maand

Onze zoon slaapt sinds de coaching van Daisy de hele nacht door! We zijn ontzettend blij. We hebben ons vrolijke, gezellige en actieve mannetje weer terug

Jongetje, 11 maanden

Dankzij de tips en adviezen van Daisy is het ons gelukt om onze zoon van 11 maanden het vertrouwen te geven zelfstandig in slaap te vallen. Ze heeft ons doen inzien te handelen naar wat effect heeft op de lange termijn i.p.v. de korte termijn.

Jongen 11 maanden

Na 14 maanden slaapgebrek was het genoeg: er was hulp nodig zodat onze dochter zonder mijn borst in slaap zou vallen. Daisy heeft een hands on mentaliteit en een helder plan van aanpak. Na een pittige eerste nacht sliep ze de tweede nacht al door.

Meisje 14 maanden

We geven Daisy een dikke 10 want wat zijn we blij. Onze reddende engel. Na dag 1 boekten we al resultaat en dat werd alleen maar beter. Van slapeloze nachten, geen slaapjes overdag en een oververmoeid jongentje, naar een jongen die vrolijk is, ontspannen oogt en ook beter eet. En wij slapen ook!

Jongentje, 15 maanden

De Slaapgids van 0-18 maanden is dé gids die ervoor zorgt dat jouw baby ook écht slaapt als een baby

Met deze gids geeft je je newborn (0-5 maanden) vanaf de geboorte de juiste basis qua slaap mee, waar hij altijd profijt van heeft. Je krijgt praktische tips, maar leert ook realistische verwachtingen van newborns en slaap te hebben. En het belang van wakkertijden.

Is je kindje 5 maanden of ouder, dan leert deze slaapgids je alles wat je moet weten over het juiste dagritme, zelfstandig in slaap vallen en de slaapomgeving. Mét voorbeeldschema’s en slaaptrainmethodes.

Ik deel al mijn tips en ‘geheimen’. Zodat niet alleen je baby goed slaapt, maar het hele gezin uitgerust en blij is!

ONTDEK HET E-BOOK

PRAKTISCHE SLAAPTIPS VOOR BABY’S VAN 0-18 MAANDEN.

ZO SLAAPT JOUW BABY OOK ÉCHT ALS EEN BABY!

KOOP HET E-BOOK

Ik ben Daisy, moeder van mijn bijna 5-jarige dochter Izzy

Dankzij haar ben ik niet alleen een ervaren kinderslaapcoach, maar ook ervaringsdeskundige op het gebied van weinig slapen!

Izzy sliep de eerste 8 maanden slecht. Heel slecht. En ik dus ook. Hazenslaapjes, geen dagritme, de nachtvoedingen werden maar niet minder en ze was soms uren per nacht wakker. Ik moest haar vaak in slaap wiegen. En toch was ze niet veel later weer wakker. Ik vond het loodzwaar. Mijn werk leed eronder, mijn relatie werd er niet leuker van en een sociaal leven had ik niet meer. Alles draaide om slapen en vooral om niet slapen.

Na 8 maanden gebroken nachten, zonder enige vooruitgang, schakelde ik een kinderslaapcoach in en na een paar nachten sliepen we volledig door en was er een dagritme. Ongelofelijk. Het voelde alsof ik mijn leven weer terug had, maar nu mijn nieuwe leven als moeder. Het echte genieten in plaats van overleven kon beginnen. Had ik dit maar eerder gedaan.

Mijn interesse in slaapcoaching was gewekt. Niet veel later besloot ik zelf de opleiding tot kinderslaapcoach te doen. Ik studeerde een half jaar aan het bekende Amerikaanse Family Sleep Institute en behaalde mijn certificaat als kinderslaapcoach.

Inmiddels heb ik honderden gezinnen door middel van 1:1 coaching en met veel plezier aan meer slaap geholpen! Ik word regelmatig ingehuurd als spreker op events en geef online workshops en masterclasses over kinderslaapcoaching.

Het is mijn missie elk gezin weer goed te laten slapen. Het is namelijk niet nodig om jarenlang slecht te slapen. Het kan écht, goed slapen als jong gezin!

Veelgestelde vragen

Heb ik nog persoonlijke begeleiding nodig bij deze slaapgids?

Mijn kindje is ouder dan 18 maanden, heb je daar ook tips voor?

Hoe sla ik het e-book op?

Is het e-book ook in printversie te krijgen?

Ik heb het e-book gekocht, maar ben hem kwijt, wat nu?

PRAKTISCHE SLAAPTIPS VOOR BABY’S VAN 0-18 MAANDEN.

ZO SLAAPT JOUW BABY OOK ÉCHT ALS EEN BABY!

KOOP DE SLAAPGIDS