Slaapgids 1,5 tot 3 jaar
van dreumes tot peuter

Praktische slaaptips door kinderslaapcoach Daisy Oppelaar:

hielp al meer dan 1500 gezinnen weer goed slapen

ONTDEK HET E-BOOK
cover Dais

Slapeloze nachten en vroege ochtenden?

Heb jij nog steeds slapeloze nachten? Kan je kindje nog niet zelfstandig in slaap vallen? Heb je een vroege vogel?  Of geen enkele ritme gedurende de dag? En ben je er klaar mee? Ik help graag!

Waarom de Slaapgids 1,5 tot 3 jaar?

  • Dais & Nights heeft al +1500 gezinnen geholpen aan meer slaap!
  • De methodes die we gebruiken zijn effectief én liefdevol.
  • Binnen twee weken (maar waarschijnlijk eerder) resultaat.
  • Gecertificeerd kinderslaapcoach aan de FSI (opleiding gebaseerd op wetenschappelijk studies)
ONTDEK HET E-BOOK

Onze zoon sliep sinds zijn geboorte slecht. Nog zo’n 5 keer per nacht wakker, soms uren achter elkaar, en elke dag om 5 uur op. Dit is misschien gewoon wat het is, dachten wij. Dat dacht Daisy niet en ze had helemaal gelijk! Nu slaapt hij al 1,5 maand de hele nacht door. Hij wordt blij wakker om 6 uur en is overdag actiever. Daisy heeft ons echt geholpen, niet alleen met de tips die ze geeft maar ook haar duidelijke en daadkrachtige benadering. Het enig wat we nu nog denken is: ‘hadden we dit maar eerder gedaan’!

Eden, 21 maandenTelefonisch consult

Slaapgids besteld! Dag 2 met de slaaptraining was al een nacht met 0 x meer naar mijn kindje toegaan. OMG! Hoe blij kan je zijn na een paar maanden ieder uur van de klok te hebben gezien 's nachts.

Slaapgids

Nou, we zijn helemaal blij met je e-book! Je tips hebben er voor gezorgd dat hij nu zelfstandig in slaap valt met zijn dutjes en voor d nacht! We meoten de nachten nog afbouwen moet voedingen, maar dit hebben we mooi al te pakken. Heel erg bedankt en ik gun dit iedereen!

Slaapgids

We slapen weer door de Slaapgids! Zo Fijn! Wie had dat ooit gedacht (wij de laatste jaren in elk geval niet). Dank je wel!

Slaapgids

Het valt wel mee, het hoort er toch bij? Dat is wat je denkt als ouders als je kind slecht slaapt. Nooit hadden we kunnen denken dat een slaapcoach de boel zo zou veranderen. Daisy is heel betrokken, elke dag kregen we feedback en gaf ze ons nieuwe tips. Alles afgestemd op onze situatie. Na 2 weken hadden we een uitgerust en vrolijk kind. We voelen ons echt super geholpen en zijn blij met hoe alles veranderd is. We kunnen je ten zeerste aanraden.

Davy 2,5 jaar2 weken traject

We liepen al een tijdje vast met het slaapgedrag van ons zoontje van 1,5 jaar. We hadden van alles geprobeerd en ook gebruik gemaakt van de expertise van een andere slaapcoach, maar merkten dat het tijd was voor een frisse blik. Die kon Daisy ons zeker bieden. We kregen in ons telefoongesprek meteen al praktische tips, waar we direct mee aan de slag konden. We merkten al snel verbetering in het slaapgedrag van ons zoontje dus we zijn Daisy erg dankbaar. We raden alle ouders in dezelfde situatie aan om gebruik te maken van Daisy’s expertise.

Zoon 18 maanden

Ons zoontje werd al een tijd om 5 uur ’s ochtends stipt wakker, dit brak ons op. Helemaal naast een newborn! Wij dachten dat we een goede rust, ritme en regelmaat te pakken hadden, maar met wat gouden tips en support van Daisy, die meteen toe te passen waren, hadden we binnen een week een kind wat om 6.30u wakker was en veel vrolijker was. Wij raden iedereen aan om de Google tips naast je neer te leggen en gewoon meteen Daisy te benaderen. Snel, fijn en dus hartstikke efficiënt en persoonlijk.

Hugo 2 jaar 3 maandenTelefonisch consult

Ik volg jouw interval methode uit de Slaapgids en ik ben echt in shock! Vannacht er maar 1 keer uit gegaan, de tweede keer viel ze zelf weer in slaap. En net valt ze meteen zelf in bed in slaap, zonder huilen of strijd!

Slaapgids

Lang getwijfeld om je ebook aan te schaffen, want onze kleine is al 14 maanden, maar na de zoveelste rotnacht en een paar dagen vrij in het vooruitzicht, toch maar gekocht. Binnen 4 nachten sliep ze door! Ze slaapt nu van 19.00-06.30u en afgelopen weekend zelfs tot 8.30u! Toen ben ik wel gaan kijken of ze nog ademde 😉 Dank je wel!

Slaapgids

Lieve3 Dais!! Bobbie heeft doorgeslapen van 18.30-06.45 vannacht!! HET IS EEN WONDER! Letterlijk 4 dagen interval heel strikt gedaan en het is een wereld van verschil. En dat allemaal door jouw slaapgids, duizendmaal dank! Life saver!

Bobbie 6 maandenSlaapgids

We zijn zo blij! Hij slaapt al vanaf de eerste nacht de hele nacht in zijn eigen bedje tot ongeveer 7 uur ’s ochtends. Dit hadden we echt niet verwacht. Wat een winst en dat met een paar kleine aanpassingen!

Jongen 18 maanden

Ons dochtertje sliep altijd heel goed en opeens veranderde dat. Ik dacht direct aan Daisy dus heb een berichtje gestuurd. Super fijne ervaring, meteen reactie en een aanpak mogen ontvangen. Ik vind het fijn dat ze vergelijkingen maakt met haar eigen kindje en ze niet als een ‘juf’ overkomt. We stonden direct open voor haar tips en trics. Na een paar dagen met wat kleine aanpassingen op het huidige slaapschema merkten we al verbetering en we zijn super tevreden. Dikke aanrader!

Ches, bijna 2 jaarTelefonisch consult

Na in 3 jaar niet meer dan 5 nachten te hebben doorgeslapen en in verwachting van een tweeling, hebben we Daisy midden in de nacht een bericht gestuurd: help ons want dit gaan we niet overleven! Daisy bood ons duidelijkheid wat ons weer vertrouwen gaf en samen wisten we wat we moesten doen. Sindsdien slaapt hij alle nachten door. Wat is het leven toch mooi als iedereen slaapt!

Jackson, 3 jaar

De Slaapgids van 1,5 tot 3 jaar is dé gids die ervoor zorgt dat jouw kindje weer goed slaapt!

Je bent niet de enige met een dreumes of peuter die nog niet goed slaapt. Of misschien sliep hij als een roosje, maar is dit toch ineens veranderd en slaapt hij nu slecht. Het is nooit te laat om dit aan te pakken en je kindje alsnog goede slaapgewoontes te leren.

Deze slaapgids leert je alles wat je moet weten over het juiste dagritme bij de leeftijd van jouw kindje, zelfstandig in slaap vallen en de slaapomgeving. Mét voorbeeldschema’s en meerdere slaaptrainmethodes. 

Ik deel al mijn tips en ‘geheimen’ als kinderslaapcoach. Zodat niet alleen je kindje goed slaapt, maar het hele gezin uitgerust en blij is.

En geloof mij, op deze leeftijd is je kindje echt klaar voor goede nachten en een fijn ritme. Je hebt het sneller op de rit dan je denkt!

ONTDEK HET E-BOOK

PRAKTISCHE SLAAPTIPS VOOR KINDJES VAN 1,5 TOT 3 JAAR

IN ELK KINDJE SCHUILT EEN GOEDE SLAPER

KOOP HET E-BOOK

Ik ben Daisy, moeder van mijn 5-jarige dochter Izzy

Dankzij haar ben ik niet alleen een ervaren kinderslaapcoach, maar ook ervaringsdeskundige op het gebied van weinig slapen!

Izzy sliep de eerste 8 maanden slecht. Heel slecht. En ik dus ook. Hazenslaapjes, geen dagritme, de nachtvoedingen werden maar niet minder en ze was soms uren per nacht wakker. Ik moest haar vaak in slaap wiegen. En toch was ze niet veel later weer wakker. Ik vond het loodzwaar. Mijn werk leed eronder, mijn relatie werd er niet leuker van en een sociaal leven had ik niet meer. Alles draaide om slapen en vooral om niet slapen.

Na 8 maanden gebroken nachten, zonder enige vooruitgang, schakelde ik een kinderslaapcoach in en na een paar nachten sliepen we volledig door en was er een dagritme. Ongelofelijk. Het voelde alsof ik mijn leven weer terug had, maar nu mijn nieuwe leven als moeder. Het echte genieten in plaats van overleven kon beginnen. Had ik dit maar eerder gedaan.

Mijn interesse in slaapcoaching was gewekt. Niet veel later besloot ik zelf de opleiding tot kinderslaapcoach te doen. Ik studeerde een half jaar aan het bekende Amerikaanse Family Sleep Institute en behaalde mijn certificaat als kinderslaapcoach.

Inmiddels heb ik +1500 gezinnen geholpen met mijn coaching en slaapgidsen aan meer slaap geholpen! Ik word regelmatig ingehuurd als spreker op events en geef online workshops en masterclasses over kinderslaapcoaching.

Het is mijn missie elk gezin weer goed te laten slapen. Het is namelijk niet nodig om jarenlang slecht te slapen. Het kan écht, goed slapen als jong gezin!

Veelgestelde vragen

Heb ik nog persoonlijke begeleiding nodig bij deze slaapgids?

Mijn kindje is jonger dan 18 maanden, heb je daar ook tips voor?

Hoe sla ik het e-book op?

Is het e-book ook in printversie te krijgen?

Ik heb het e-book gekocht, maar ben hem kwijt, wat nu?

PRAKTISCHE SLAAPTIPS VOOR KINDJES VAN 1,5 TOT 3 JAAR

AL MEER DAN 1500 GEZINNEN SLAPEN WEER DANKZIJ DE SLAAPGIDSEN VAN DAIS & NIGHTS
KOOP DE SLAAPGIDS